Kutyasport avagy sportkutyák

2018. január 13., szombat

North Breeze

“Lejobb barátunk, aki télvíz idején hóban-fagyban dacolva az időjárási viszontagságokkal is hűségesen kísér el minket minden kalandra, különleges törődést érdemel.”
Ezzel a gondolattal harangoztuk be egy bő hete ÚJ TERMÉKÜNK jövetelét, melyről most végre lehúzzuk a leplet.
Nagy öröm számunkra, hogy North Breeze névre hallgató, a maga nemében teljesen egyedülálló táplálékkiegészítő készítményünket Magyarország egyik legtapasztaltabb és legeredményesebb hosszútávú kutyaszánhajtója, Drahos István ajánlja, aki közel 30 éves szakmai múltjára alapozva aktívan részt vett a receptúra kialakításában és maga is a termékkel készül a 2018-as szezon nagy megmérettetésére, Európa legnagyobb kutyaszánhajtó versenyének a Finnmarksløpet-nek 500km-es távjára, melyen 2016-ban első magyarként indult és ért sikeresen célba.
"Az aktív kutyáknak magasabb energiatartalmú táplálékra, több ásványi anyagra és vitaminra van szüksége. Minél nagyobb a terhelés, annál fontosabb, hogy a kiegészítőként adott tápanyagok jó hatásfokkal fel is szívódjanak. Nem elég csak pótolni a hiányzó anyagokat, azok megfelelő aránya is nagyon fontos, hogy ki tudják fejteni jótékony hatásukat. Sportoló kutyáknál versenyszituációban fizikai erőkifejtés mellett a mentális stressz is gyengíti az immunrendszert. A stressz pedig nehezíti a szükséges tápanyagok felszívódását.
Bár manapság minden minőségi kész állateledel megfelelő arányban tartalmazza a szükséges nyomelemeket és vitaminokat, ezek az eledelek magas hőfokon való hőkezeléssel készülnek. Az aktív kutyák tulajdonosai általában valamilyen kiegészítő ásványi anyag és vitamin készítmény adása mellett döntenek. Ilyen esetben a legjobb választás lehet a természetes forrásból származó táplálékkiegészítők használata. Ezek a kiegészítők mind jól ismertek és sikeres alkalmazásuk a kutyatartók hosszú évtizedes tapasztalatára nyúlik vissza. Immunrendszer támogató és ízületvédő hatásuk mellett az aktív kutyák megemelkedett vitamin szükségletét minőségi, természetes forrásból, az áványi anyagokat pedig szerves formában pótolják.
Én Trail Athletes csapatommal kutyaszánversenyeken érek el eredményeket sokszor szélsőséges körülmények között. A természetes forrásból származó táplálékkiegészítést a csapat csúcsformában tartásához elengedhetetlennek tartom. A Royal Esences North Breeze terméke a megfelelő arányban tartalmazza mindazt, amire kutya-atlétáimnak szükségük van."
Drahos István


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése